Castle






Richard Castle este un scriitor de romane politiste, si care prin urmare se bucura de un foarte mare succes. Insa in prezent sufera de lipsa de inspiratie dupa ce isi omoara pesonajul principal in ultimul roman publicat, si se vede nevoit sa gasesca un inlocuitor. Richard este plictisit pana peste cap de faima, fani si femei, cand este abordat de catre detectivul Kate Beckett de la politia din New York, pentru ca a aparut un criminal copiator, care se inspira din romanele lui Castle. Astfel el ajuta la prinderea criminalului si prin urmare gaseste in persoana lui Kate pe urmatorul sau personaj, asa ca se decide sa o foloseasca drept sursa de inspiratie pentru urmatorul sau roman. Folosindu-se de cunostintele pe care le are primeste permisiunea sa o insoteasca pe Beckett in timp ce aceasta investigheaza diferite cazuri. Castle este un investgator mai putin traditional si felul cum abordeaza crimele creeza de fiecare data noi conflicte intre el si Beckett care trateaza cazurile intr-un fel conservator.

SEZONUL 1
SEZONUL 2

Stargate SG-1


STAR GATE SG-1

Stargate SG-1 este un serial de televiziune care incepe la un an dupa filmul original si urmareste activitatea primei echipe de exploratori (SG-1) ai centrului de comanda Stargate.  Un atac inamic alerteaza Aviatia S.U.A. ca Ra nu a fost singurul Goa'uld existent. Cand prin Poarta Stelara apar extraterestrii, Generalul Hammond il cheama pe colonelul O'Neil din rezerva, iar acesta din urma marturiseste ca a incalcat ordinul de a distruge planeta Abydos si ca printre oamenii de pe Abydos traieste si Daniel Jackson.  In dorinta de a salva Pamantul de o invazie extraterestra, fortele speciale conduse de Jack O'Neil exploreaza alte civilizatii din Univers (mai dezvoltate sau mai primitive) prin intermediul Portii Galactice. Poarta Galactica este un portal rotund care poate transporta instantaneu un obiect dintr-un punct al spaţiului în altul, prin crearea unei găuri de vierme artificială. Acest proces presupune folosirea a sapte dintre cele treizeci si opt de simboluri ce reprezinta constelatii stelare.


SEZONUL 1
SEZONUL 2
SEZONUL 3
SEZONUL 4
SEZONUL 5
SEZONUL 6
SEZONUL 7
SEZONUL 8
SEZONUL 9
SEZONUL 10

Star Trek - The Next Generation


"Let's see what's out there" - sunt cuvintele cu care căpitanul Jean Luc Picard porneşte aventura noii nave Enterprise NCC 1701-D, după 85 de ani de la terminarea misiunii căpitanului James T. Kirk. Misiunea este aceeasi: să exploreze lumi noi, să descopere noi forme de viaţă şi civilizaţii, să pătrundă cu curaj acolo unde nimeni nu a mai ajuns.  Este prima navă Enterprise care duce familii la bord, simbol al expansiunii continue a Federaţiei Planetelor Unite, un mod de colonizare a spaţiului... ultima frontieră.  Războiul klingonian s-a terminat, imperiul Klingon este acum aliat al federaţiei şi chiar in echipajul navei Enterprise este un membru klingonian: locotenentul Worf, salvat si crescut de către o familie de oameni.  Căpitanul Picard, prim-ofiţerul Riker, androidul Data, inginerul LaForge şi ceilalţi membri ai echipajului ne poartă tot mai departe în galaxie, descoperind prieteni dar şi un duşman de temut al oricărei forme de viaţă inteligentă: Borgii.


SEZONUL 1
SEZONUL 2


NOTA: PENTRU A PUTEA VIZIONA SERIALUL TREBUIE SA VA FACETI UN CONT.

MacGyver


MacGyvereste povestea unui agent secret, dar nu ca toti ceilalti agenti secreti. El nu se imbraca la frac, nu bea martini, nu conduce masini extravagante si da toate femeile pe spate. El este foarte linistit, politicos, cu multe principii de la care nu se abate, si refuza sa poarte pistol in misiunile sale. Acest detaliu nu este important pentru MacGyver, pentru ca singura lui arma este inteligenta si iscusinta lui. Un mare cunoscator al stiintei, MacGyver este capabil sa se foloseasca de orice materiale din viata de zi cu zi pentru a construi metode neortodoxe care sa il ajute in orice problema cu care se confrunta. Inamicii pacii mondiale si justitiei nu invata niciodata ca subestimarea acestui om este o greseala fatala pentru planurile lor.

NOTA: PENTRU A PUTEA VIZIONA SERIALUL TREBUIE SA VA FACETI UN CONT.

SEZONUL 1
SEZONUL 2
SEZONUL 3
SEZONUL 4
SEZONUL 5
SEZONUL 6
SEZONUL 7

NCIS


Naval Criminal Investigative Service este un serial de televiziune despre serviciul naval de investigatie a crimei. NCISeste un serial care se concentreaza pe viata membrilor unei echipe fortate sa lucreze impreuna in situatii de stres major. Cel care conduce acest grup de personalitati vulcanice si foarte impulsive este Agentul Special NCIS Leroy Jethro Gibbs, un fost sergent din armata marina, a carui meserie de detectiv este ceea ce stie el mai bine sa faca. Gibbs este genul de om tacut, dar o singura privire de-a sa face cat 1000 de cuvinte. Sub comanda lui Gibbs este Agentul Special Anthony Dinozzo, un fost detectiv criminalist care poate fi luat drept cel mai vechi membru din lume al unei fratii, dar ale carui instincte pe teren sunt inegalabile. Lor li se mai alatura Abby Sciuto un specialist autorizat, om de stiinta talentat, a carei agerime se potriveste cu stilul sau gotic si gusturile sale plastice, si Agentul Special NCIS Timothy McGee, specialist in informatia tehnologica, a carui inteligenta sclipitoare in domeniul computerelor pune in umbra nesiguranta sa pe teren.  Doctorul Donald "Ducky" Mallard este cel care asista echipa, cel care stie tot, a vazut tot si nu ezita sa-si exprime opiniile. Crima si spionaj, terorism si submarine furate, acesti agenti speciali calatoresc de-a lungul globului pentru a investiga toate crimele care au legatura cu armata marina.

NOTA: PENTRU A PUTEA VIZIONA SERIALUL TREBUIE SA VA FACETI UN CONT.


SEZONUL1
SEZONUL 2
SEZONUL 3
SEZONUL 4
SEZONUL 5
SEZONUL 6
SEZONUL 7

HUNTER




Related Posts with Thumbnails
 

SERII SI SERIALE Copyright © 2008 D'Black by Ipiet's Blogger Template